KAPCSOLAT
Békési Annamária
roszkosa@gmail.com
+36/20-586-5229
ZUMBA® ÓRA INGYEN


"Békési Annamária most karöltve a zentai Törtei Lászlóval,
aki szintén egy igazán szuper edző, csodát művelnek.
Szegeden. Ingyen!!! :D :D
Aki csak teheti......Ki ne hagyja!!!"

2018. május 5-től szombatonként 15:30-tól várunk minden Zumbázni vágyó érdeklődőt az SZTE Sportközpontban - INGYENES részvétellel!

Pontos helyszín:
SZEGED, Hattyas sor 10., S2 ÉPÜLET, C/D terem
Első alkalom: 2018. május 5. 15:30-16:30
Utolsó alkalom: 2018. december 8. 14:30-16:30 (dupla óra)

Összes tervezett alkalom:
május 5., 12., 19., 26.
június 2., 9., 30.
július 7., 14., 21., 28.
augusztus 11., 18., 25.
szeptember 1., 8., 15., 22., 29.
október 6., 13., 20., 27.
november 3., 10., 17., 24.
december 1., 8.

(A változtatás jogát fenntartjuk!)

Állandó oktatók: Békési Annamária, Törtei László
Mit hozz magaddal: a barátnődet/barátodat, kényelmes cipőt, ruhát, törölközőt, vizet, lazaságot és jó kedvet!!!

Tervünk volt minél több oktatót bevonni a programba, hogy minden rátermett és tehetséges szegedi Zumba® Instruktor lehetőséget kapjon a megmutatkozásra, és hogy együttes erővel sikerüljön belopnunk magunkat az emberek szívébe a mozgás, a zene és a tánc szeretete által. Eddig összesen 9 oktató vett részt a végéhez közeledő programban, ami - úgy gondoljuk - egyedülálló a szegedi sport-projectet illetően.

Számítunk rá, hogy az ingyenes zumbázás lehetőségét azok is megragadják, akik még soha nem próbálták ezt a mozgásformát, ezért mindenképpen olyan órával készülünk, amely könnyen követhető és élvezhető a kezdők számára is :)

Ismerjük azt a mondást, mi szerint "olcsó húsnak híg a leve" :) Annak ellenére, hogy a program ingyenes, mi nagyon is értékes dolgot szeretnénk (át)adni. Órarend szerinti óráinkhoz hasonlóan, szívünk legmélyéről jövő lelkesedéssel, sok év alatt szerzett tapasztalattal és szakmai felkészültséggel várunk szombati óráinkon is minden kedves Érdeklődőt!

A szombati ingyenes órákra bejelentkezés/regisztráció
NEM szükséges!Kedves Zumba Kedvelők!

Az év utolsó Tárt Kapus Zumba óráján méltóképpen búcsúzunk az ingyenes programtól: 2018. december 8-án egy dupla óra keretén belül várunk Titeket egy sportos délutánra, ahol 14:30-tól a szokott csapat fog megtáncoltatni Benneteket, majd a második órában Katus Attilával mozoghattok együtt! (A rendezvény 16:30-ig tart.)
Gyertek minél többen!

Töltsük meg a tornatermet a Hattyas soron!

Puszi, Pacsi


EGY KIS ÚTBAIGAZÍTÁSKedves Zumba® Vendégek!


Szeretnénk, ha a "Tárt Kapus Program" kapcsán a lehető legtöbb információt tudnánk biztosítani Számotokra a szombati Ingyenes Zumba® Fitness órákat illetően. Természetesen legfőbb célunk, hogy Ti - RÉSZTVEVŐK - jól érezzétek magatokat, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy tudásunk és lelkesedésünk legjavát adjuk Nektek, illetve, hogy időben tájékoztassunk Benneteket az órát érintő aktualitásokról.
Ennek ellenére sajnos a legkörültekintőbb szervezési munka mellett is adódhatnak hiányosságok. Egy ilyen hiányosságra hívta fel a figyelmünket a mai óra (2018. május 19.) végén az egyik résztvevő: nevezetesen, hogy elmulasztottuk előre jelezni, hogy az óráról kép -és hangfelvétel fog készülni.

Köszönjük szépen az észrevételt! Mindig tanulunk, mindig bővül azon tényezők tárháza, amelyekről kiderül, hogy gondosabb figyelmet érdemelnek.
Kérünk Benneteket, hogy a továbbiakban is bátran keressetek meg a meglátásaitokkal, hiszen ezek alapján tudjuk még magasabb szinten megvalósítani a lehető legtöbb igénynek megfelelő sportolási lehetőséget.

Ezúton szeretnénk tehát tájékoztatni Titeket arról, hogy a szegedi Ingyenes Zumba® Fitness órák - dokumentáció céljából - minden alkalommal rögzítésre kerülnek. (Erre azért van szükség, hogy a Magyar Szabadidősport Szövetség által meghatározott pályázati feltételeknek megfeleljünk, és bizonyítani tudjuk, hogy az órákat valóban megtartjuk, valóban vannak résztvevők, és nem a Szegedi Borfesztiválon ittuk el a terembérleti díjat :) )

Viccet félretéve: teljes mértékben megértjük, ha valaki számára zavaró a kamera jelenléte, de szeretnénk biztosítani Benneteket arról, hogy a felvétel(ek) kizárólag a program hitelességét igazoló szervekhez jut el, illetve hátulról, a teljes "tömeget" ábrázolva kerül rögzítésre, ahol a rossz felbontás és távoli látószög miatt nagyon nehéz beazonosítani az egyes résztvevőket.
Amennyiben ez sem nyugtat meg valakit, a leghátsó sort tudjuk javasolni, amely biztosan kívülesik a kamera látószögén.

Kiegészítés képpen - a teljesség igénye és konkrét §-ok idézése nélkül - szeretnénk megosztani Veletek egy általunk talált jogi megközelítést a témához:

"[...] nem szükséges beleegyezés a felvétel elkészítéséhez és felhasználásához ún. tömegfelvétel esetén, tehát ha az érintettet egy tömeg részeként ábrázolják. Ide tartoznak különösen az olyan eseményeken készült felvételek, ahol megszokott a felvételek készítése, például sporteseményeken, koncerteken, felvonulásokon. Ilyen esetben hozzájárulás akkor sem szükséges, ha az érintettet a tömegben, de egyénileg kiemelve ábrázolja a felvétel. Meg kell viszont jegyezni, hogy a külön hozzájárulás nélkül készíthető fényképfelvételek hozzájárulás nélkül csak olyan körben használhatóak fel, amelyet az elkészítés körülményei indokolnak, például az esemény megörökítése, tájékoztatás céljából.

Dr. Szabó Gergely
ügyvéd
Kocsis és Szabó ügyvédi iroda"

/Forrás: https://www.piacesprofit.hu/tarsadalom/mikor-kell-engedely-hogy-fenykep-keszulhessen/